11 Decembrie 2017, 17:22:15 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Noua generatie de switch-uri D-Link cu consum redus de energie, DGS-1005D  (Citit de 2218 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 18 Mai 2009, 13:11:06 »

D-LINK EXTINDE INIȚIATIVA TEHNOLOGIEI ECOLOGICE CU NOUA GENERAȚIE DE SWITCH-URI CU CONSUM REDUS DE ENERGIE
Switch-urile multi-port asigură acum un consum de energie cu până la  73% mai mic, fără a afecta performanțele operaționale

17 Februarie 2009 - Cele mai bune switch-uri Green de la D-Link au devenit și mai performante. Furnizorul de soluții complete pentru rețele destinate consumatorilor individuali și companiilor, prima companie care a introdus tehnologii ecologice în domeniul rețelelor de computere, și-a consolidat astăzi rolul de lider în dezvoltarea de produse și inițiative cu consum redus de energie.
D-Link lansează pe piață a doua generație de D-Link 5-Port Gigabit Desktop Switch (DGS-1005D), care oferă un consum de energie cu până la 73% mai mic, fără a sacrifica performanța rețelei. Disponibil la ora actuală, DGS-1005D este unul dintre cele patru switch-uri gigabit ecologice fără management, destinate utilizatorilor din micile birouri sau de acasă, pentru a oferi posibilități îmbunătățite de reducere a consumului de energie.
Următoarea generație de switch-uri gigabit fără management de la D-Link, cu 8 porturi (DGS-1008D), 16 porturi (DGS-1016D) și 24 porturi (DGS-1024D), va fi introdusă în cursul acestui an și va prezenta de asemenea caracteristici îmbunătățite de reducere a consumului de energie.
Produsele din a doua generație a seriei D-Link DGS-1000D de switch-uri desktop multi-port fac parte dintr-o inițiativă tehnologică premiată, derulată la nivelul întregii companii, D-Link Green™ - care include procese de producție responsabile față de mediu, ambalaje ecologice, dispozitive optimizate pentru certificatul ENERGY STAR și furnizarea de programe pentru educarea consumatorului și reciclarea produselor.
"Obiectivul nostru este să ne menținem poziția de lider în industrie, ca pionier în domeniul tehnologiei pentru rețele Green, adăugând produselor noastre și mai multe caracteristici pentru reducerea consumului de energie, fără a sacrifica performanța," a declarat Tony Tsao, Președinte și CEO al D-Link Corporation.
"Intenționăm să continuăm cu același entuziasm aceste succese pe care le-am obținut cu prima noastră generație de produse Green, căutând în același timp noi modalități de a proteja mediul și de a ne ajuta clienții să aibă de câștigat folosind aceste produse", afimă Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România.
Switch-ul desktop DGS-1005D Green
Când dispozitivele sunt conectate și ulterior oprite, switch-ul desktop D-Link Green DGS-1005D poate reduce consumul de energie cu până la 73% față de switch-urile convenționale, care nu fac parte din gama Green D-Link.
Aceleași dispozitive, dacă sunt utilizate timp de 10 ore și apoi sunt oprite 14 ore dintr-un interval de 24 de ore, când se conectează prin cabluri Ethernet prezintă o reducere 66% a consumului de energie.**

Despre Tehnologia D-Link Green
Tehnologia Green de la D-Link conservă energia, recunoaște dacă un port este activ sau inactiv și ajustează alimentarea cu energie în mod corespunzător, aducând astfel certe beneficii utilizatorilor din micile birouri sau de acasă, care nu își folosesc tot timpul computerele sau toate porturile switch-urilor. De asemenea, această tehnologie poate să modifice consumul de energie în funcție de lungimea cablului folosit, conservând energia atât pentru utilizator cât și pentru mediu, fără a afecta în vreun fel performanța.
Energie economisită când link-urile nu sunt utilizate (în modul “idle”)
Chiar și atunci când un computer este închis, switch-urile rămân adesea active și continuă să consume cantități considerabile de energie. Cu ajutorul tehnologiei D-Link Green, noile switch-uri pot să detecteze când un computer este închis și să reacționeze în consecință, diminuând consumul de energie până la modul “standby” și deci reducând consumul de energie pentru acel port.
Optimizarea consumului de energie pe baza detectării dinamice a lungimii cablului
|n mod normal, switch-urile alimentează la nivel maxim cablurile, indiferent de lungimea acestora. Cu ajutorul tehnologiei Green de la D-Link, însă, switch-urile pot să analizeze lungimea cablurilor și să ajusteze consumul de energie în mod corespunzător. În condițiile în care lungimea de cablu utilizată de consumatorii din micile birouri sau locuințe este de cele mai multe ori sub 20 metri, consumul de energie poate fi redus substanțial.
Încorporarea Tehnologiei D-Link Green în aceste switch-uri din seria DGS-1000D reafirmă decizia fermă a D-Link de a proteja mediul, situându-se în poziția de lider al dezvoltării de produse ecologice, în conformitate cu directivele RoHS (Restriction of Hazardous Substances) și WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment). Directiva RoHS restricționează utilizarea anumitor materiale cu grad crescut de risc pentru fabricarea produselor electrice și electronice, iar WEEE aplică standardele necesare pentru utilizatori, când doresc să renunțe la aceste produse și să le recicleze.
Decizia D-Link de a realiza produse cu un consum mai eficient de energie este apreciată de importanți observatori ai industriei, cum ar fi PC Magazine și Laptop Magazine, care recent au numit inițiativa D-Link Green cea mai inovatoare pentru anul 2008.

Despre D-Link:
Sărbătorind 23 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.
În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanță pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.co.uk
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei)
PR & Marketing Manager D-Link Romania
Str. Episcopul Radu, 8A, Sect. 2, Bucuresti
Tel. / Fax: +40.21.210.23.03, +40.21.212.23.05
E-mail: dlink-ro@dlink.co.uk, www.dlink.ro
« Ultima modificare: 18 Mai 2009, 13:12:41 de către Ileana » Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!