11 Decembrie 2017, 17:20:51 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: DIR 868L - Topic sters ?!?  (Citit de 3738 ori)
koroziv
Junior Member
*
Mesaje: 2


« : 21 Ianuarie 2014, 07:57:43 »

Postasem referitor la acest model ceva bug-uri, topicul a disparut.
Nici cu fw .06 nu s-a rezolvat nimic. Routerul primeste ipv6 de la isp dar nu aloca in lan; cu pppoe de la rds lesina sub 400 mbps in ciuda specificatiilor hardware. Routere cu hw. mult mai slab si vechi de 2-3 ani nu au aceasta problema. Suportul tehnic este inexistent, nu am primit nici un raspuns la sesizarile facute la ei pe site.
Memorat
koroziv
Junior Member
*
Mesaje: 2


« Răspunde #1 : 12 Februarie 2014, 11:07:11 »

http://www.nwradu.ro/2013/12/cel-mai-bun-router-pentru-rds-fiberlink-1000-mbps/

Cu firmware 1.05b01 din linkul de mai sus merge 920+ mbps.  Dar numai cu acel fw, cu 1.06 sa 1.07 nu trece de 400. Nu știu cum a găsit acel fw, că si eu incercasem 1.05 de la ei de pe site și tot leșina la 400. Ipv6 tot cu probleme este.
Memorat
serban
Junior Member
*
Mesaje: 1


Adresa de email
« Răspunde #2 : 15 Mai 2015, 16:03:17 »

Am eu DIR-850L (revision A1) și am aceeași problemă, referitor la IPv6: își ia adresă, dar nu dă în LAN. Asta în cazul în care își ia.  Nehotărât

Am trimis un email pe ro-dlink [at] dlink [dot] com referitor la această problemă și aștept răspuns.

În mod normal ar trebui să se rezolve printr-o actualizare de firmware, însă ultimul firmware de pe site-ul DLink (1.10) nu a rezolvat nimic. Poate următorul.
Memorat
ozzz
Junior Member
*
Mesaje: 2


« Răspunde #3 : 04 Decembrie 2015, 00:02:10 »

Am eu DIR-850L (revision A1) și am aceeași problemă, referitor la IPv6: își ia adresă, dar nu dă în LAN. Asta în cazul în care își ia.  Nehotărât

Am trimis un email pe ro-dlink [at] dlink [dot] com referitor la această problemă și aștept răspuns.

În mod normal ar trebui să se rezolve printr-o actualizare de firmware, însă ultimul firmware de pe site-ul DLink (1.10) nu a rezolvat nimic. Poate următorul.

Problema aceasta o avem toti,rezolvarea este simpla ...alta firma
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!