26 Septembrie 2018, 01:52:50 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-LINK LANSEAZĂ NOUL SHARECENTER™ CLOUD DNS-327L  (Citit de 4728 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 19 August 2013, 13:22:57 »


DNS-327L asigură acces securizat la documente și fișiere multimedia, oricând și din orice locație; oferă performanțe superioare datorită procesorului de 1,2 GHz

București, 19 august 2013 - D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor și locuinței digitale, anunță lansarea noului dispozitiv de stocare NAS cu capabilități cloud: DNS-327L Cloud ShareCenter™ pentru SoHo.

DNS-327L este de culoare albă, are un design elegant și facilitează accesul de la distanță la documente sau fișiere multimedia cum ar fi audio, video și fotografii aflate fizic în dispozitivul de stocare din sufrageria dvs. Toate acestea pot fi accesate de la distanță cu ajutorul aplicației mydlink Access NAS pentru dispozitive iOS și cu Android.

Este posibilă și încărcarea acestor fișiere pe ShareCenterTM în orice moment, pentru o stocare în siguranță în cadrul rețelei dvs. de acasă, fără a fi nevoie de un PC sau de un cablu USB. Noul echipament oferă performanțe superioare mulțumită procesorului de 1,2 GHz și are două lăcașuri pentru hard disk-uri SATA de 3,5-inch cu capacitate de până la 6 TB.

Rețea disponibilă

Dispozitivul DNS-327L ShareCenter™ este ideal pentru a stoca fișiere multimedia: muzică, materiale video sau fotografii. De exemplu, fotografiile din vacanță pe care le-ați făcut cu smartphone-ul sau cu tableta pot fi încărcate și se poate face back up pe ShareCenter™ în locuința digitală în orice moment, de oriunde, folosind aplicația noastră. Utilizatorii pot accesa în orice moment documentele importante stocate acasă, de priunde s-ar afla. Cu noul dispozitiv ShareCenter™ se reduce timpul de download, iar media serverul UPnP AV certificat DLNA încorporat face posibil streaming digital de conținut direct pe media playere cum ar fi PlayStation 3, Microsoft Xbox360 sau TV cu capabilitate Internet.

Capacitate de stocare mai mare și performanțe superioare


Ca și versiunea precedentă, DNS-327L are două lăcașuri pentru hard disk-uri care pot găzdui un hard disk de 3,5-inch SATA cu capacitate de 6 TB. Hard disk-urile sunt ușor de introdus, cu ajutorul mecanismului de culisare.
Portul USB 3.0 din spatele echipamentului ShareCenter vă permite să conectați o imprimantă USB sau un dispozitiv de stocare dacă aveți nevoie: în acest mod, este posibil să copiați datele direct pe hard disk-ul intern al DNS-327L, prin simpla apăsare a unui buton. Procesorul de 1,2 GHz și 512 MB RAM oferă performanțe net superioare față de versiunea anterioară. Patru moduri hard disk (RAID 1, RAID 0, Standard, JBOD) pot fi selectate în funcție de necesități – de la RAID 1 pentru protecție maximă a datelor în cazul în care un hard disk cedează, prin automatic file mirroring direct către JBOD, care combină hard disk-urile într-un singur mediu.

Disponibilitate și prețuri

D-Link DNS-327L poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers, la un preț recomandat de vânzare în retail de 630 RON + TVA.
DNS-327L SoHo ShareCenter™: caracteristici principale
   Suportă mydlink™ cloud services prin aplicațiile mydlink™ pentru mobil (pentru Apple iOS și dispozitive cu Android) pentru configurarea unui cloud privat și permite accesul la documente și conținut multimedia de pe orice dispozitiv, din orice locație, în orice moment
   Două lăcașuri accessibile pentru hard disk-uri SATA de  3,5-inch de orice capacitate (până la 3 TB per hard disk)
   Procesor de 1,2 GHz
   Port Gigabit Ethernet
   Port USB 3.0 pentru a conecta un dispozitiv extern de stocare sau o imprimantă
   Media streaming: media server certificat DLNA, muzică și software de procesare a pozelor, iTunes media server, downloader peer-to-peer, add-on-uri gratuite și utilități ce facilitează modarea
   Opțiuni de back-up: back-up programat de pe PC către DNS-327L (D-Link ShareCenter™ Sync), programat local și back-up la distanță, suport Apple Time Machine
   Tehnologie RAID 1 pentru protejarea datelor.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam, PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.com/ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
Highlands
Junior Member
*
Mesaje: 2


Adresa de email
« Răspunde #1 : 23 Ianuarie 2018, 10:17:33 »

Do not know if this has been updated recently.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!