20 Iulie 2018, 12:44:21 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-LINK DEZVOLTĂ SEGMENTUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO IP  (Citit de 3148 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 30 Iulie 2013, 11:10:36 »


Robert Rudolph este noul Business Development Manager pentru IP SurveillanceBucurești, 30 iulie 2013
- D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor și locuinței digitale, a numit în funcția de Business Development Manager pentru IP Surveillance pe Robert Rudolph (34 ani).

Scopul este acela de a dezvolta în continuare acest segment de piață prin adăugarea de noi parteneri și proiecte. Pe viitor, D-Link intenționează să ofere partenerilor deja existenți un nivel crescut de suport pentru proiecte speciale pentru camerele de supraveghere de business, adresându-se și retailerilor din sectorul traditional analog CCTV. Printre altele, dorim să oferim suport pre-sales on-site, traininguri și webinarii. Robert Rudolph este responsabil pentru atragerea de noi parteneri și proiecte și gestionarea acestora. Principala sarcină a sa este de a prezenta partenerilor noi oportunități de afaceri bazate pe soluții integrate de supraveghere IP.

Robert Rudolph are vaste cunoștințe în ceea ce privește piața emergentă a camerelor de supraveghere, având în vedere experiența sa anterioară. Suntem siguri că toate acestea ne vor ajuta să creștem gama de soluții de supraveghere IP pentru  companii”, declară Ognian Dantchev, Country Manager D-Link România și Bulgaria. “Un număr tot mai mare de companii devine conștient de avantajele supravegherii video IP. În Germania suntem deja lideri de piață, aceasta mulțumită camerelor de supraveghere de consumer, și ne dorim să replicăm acest succes și în segmentul SMB.”

Robert Rudolph are experiență în domeniul securității și supravegherii video. Absolvent de sinologie și expert pentru Asia, a lucrat ca și key account manager la TKH, un furnizor de sisteme complete de securitate. Înainte de aceasta, a fost responsabil de vânzări și business development ca și Sales Account Manager pentru Germania, Austria și Elveția în cadrul ACTi, producător global de soluții IP. Biroul său este în Germania.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.com/ro

D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!