26 Septembrie 2018, 01:50:48 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: O NOUĂ SOLUȚIE VERSATILĂ DE SUPRAVEGHERE VIDEO IP DE LA D-LINK  (Citit de 3795 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 02 Iulie 2013, 16:27:20 »


Camera zi & noapte DCS-933L include caracteristica de repeater Wi-Fi

București, 2 iulie 2013 - D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor și locuinței digitale, își extinde gama de camere de supraveghere IP. Modelul DCS-933L Wireless N Cloud reprezintă o soluție versatilă de supraveghere IP recomandată pentru locuințe, birouri sau magazine. Imaginile redate sunt de calitate foarte bună, având o rezoluție de până la 640 x 480 pixeli. LED-urile cu infraroșu asigură înregistrări clare chiar și când este întuneric complet. Cu ajutorul caracteristicii integrate de repetor, DCS-933L poate fi utilizată și pentru extinderea acoperirii rețelei wireless în zone cu semnal slab.

Caracteristici extinse în vederea optimizării securității

Imediat ce camera DCS-933L detectează mișcare în anumite zone predefinite, transmite automat o alertă către utilizator iar acesta își poate accesa imaginile prin intermediul unui dispozitiv mobil. Zoom-ul digital de 4x vă ajută să extindeți zona de supraveghere. Camera reacționează atât la sunete cât și la mișcare, ceea ce o face ideală pentru supravegherea bebelușului în camera în care acesta doarme. Detectarea de sunete alertează părinții de îndată ce bebelușul începe să plângă. Nivelul de zgomot la care camera de supraveghere reacționează și declanșează alarma poate fi setat manual. Managementul si configurarea camerei se realizează cu ajutorul unui browser web sau utilizând software-ul gratuit D-ViewCam 3.0.

O mai mare flexibilitate și acoperire wireless sporită

Camera de supraveghere DCS-933L poate fi amplasată oriunde, orientată spre locul pe care doriți să îl monitorizați, deoarece are dimensiuni mici  și caracteristici wireless LAN integrate. Standardul Wireless N asigură performanțe video superioare, de până la 300 Mbps. Această cameră are și o altă capabilitate practică: în spațiile de interior cu semnal Wi-Fi slab, poate fi folosită ca repeater pentru a îmbunătăți semnalul în acea zonă. Poate suporta până la cinci clienți wireless.

D-Link și tehnologia Cloud
Cu noul model de cameră de supraveghere DCS-933L, D-Link își mărește portofoliul de produse și servicii Cloud. Alături de multe alte modele de camere, sunt deja disponibile pe piață routere Cloud dar și network video recorder-ul DNR-322L. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

Disponibilitate și prețuri
Camera de supraveghere D-Link Wireless N Cloud DCS-933L poate fi comandată acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers, la un preț recomandat de vânzare în retail de 525 RON, tva inclus.

DCS-933L – caracteristici principale:
- LED-uri cu infraroșu pentru înregistrare chiar și când este întuneric complet
- Detecție de sunet și mișcare
- Mod de repeater integrat pentru maximum cinci clienți wireless (rata de transfer wireless de date de până la 75 Mbps)
- Senzor progresiv 1/5” HD megapixel CMOS
- 4x digital zoom
- Conectivitate wireless 802.11n
- Rezoluție până la 640 x 480
- Compresie H.264 și MJPEG
- Acces permanent la camere cu ajutorul dispozitivelor iPhone, iPad, cu Android sau laptop

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.com/ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.

Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!