26 Septembrie 2018, 01:50:32 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-Link lansează portofoliul extins de routere Wireless AC  (Citit de 3491 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 17 Iunie 2013, 11:29:27 »


Patru noi modele de routere, pentru orice buget și cerințe

București, 17 iunie 2013 - D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor și locuinței digitale, lansează astăzi seria avansată și extinsă de routere Cloud Wireless AC.

D-Link anunță patru noi modele - DIR-810L, DIR-850L, DIR-860L și vârful de gamă DIR-868L, fiecare dintre acestea reprezentând alegerea ideală pentru rețeaua de acasă. Dispozitivele Wireless AC pentru companii, inclusiv access point-uri, urmează a fi lansate curând.

Suportul pentru 802.11ac este cea mai importantă caracteristică a celor patru noi modele de routere. Se obține lățime de bandă de la 433 Mbps până la 1,3 Gbps, în funcție de dispozitiv. Această tehnologie de ultimă generație rămâne compatibilă cu standardele utilizate pe scară largă 802.11a/b/g/n.

Dispozitive entry-level la prețuri competitive, cu o mulțime de caracteristici


DIR-810L reprezintă primul pas către noua tehnologie wireless. Se pot transmite date prin rețeaua wireless de până la 433 Mbps, iar cele două module wireless permit transmiterea atât în 2,4 GHz cât și în 5 GHz. În plus, cu ajutorul celor patru porturi 10/100 Ethernet LAN se pot conecta în rețeaua de acasă dispozitive prin cablu. Un alt port 10/100 Ethernet LAN este prevăzut pentru conectarea la Internet.

În DIR-850L, D-Link a implementat o versiune extinsă a standardului wireless (draft) 802.11ac. Echipamentul atinge viteze de transfer de până la 867 Mbps. Similar, două modules wireless permit comunicarea în banda de frecvență 2,4GHz și 5GHz. Mai mult, DIR-850L prezintă patru porturi Gigabit pentru dispozitive conectate prin  cablu  și un port Gigabit pentru conectarea la Internet. Un port USB asigură accesul tuturor utilizatorilor la imprimanta de rețea sau la un dispozitiv de stocare USB. Aplicația SharePort Mobile permite ca DIR-850L să facă streaming de muzică, fotografii și filme pe dispozitivele cu iOS ori Android în doar câteva secunde.

Pe banda rapidă cu DIR-860L și DIR-868L

Dispozitivul avansat DIR-868L permite utilizatorilor să transfere date cu viteze până la 450 Mbps, pe frecvența de 2,4 GHz prin 802.11n, în timp ce transferul simultan de date se realizează la 1.300 Mbps pe frecvența de 5 GHz prin 802.11ac. Prin urmare, routerul atinge rate totale de transfer de până la 1,75 Gbps. Instrumentele de optimizare, cum ar fi AC SmartBeam, în care undele radio sunt îndreptate către receptor cât mai precis posibil, contribuie la creșterea performanței rețelei wireless. DIR-860L poate atinge viteze de 867 Mbps prin standardul 802.11ac (jumătate din viteza modelului imediat următor, DIR-868L), și prezintă aceleași caracteristici cu modelele de mai sus, inclusiv un port USB 3.0.

Ratele maxime de transfer pentru ambele routere sunt asigurate și prin cablu, cu cele patru porturi Gigabit LAN și un port WAN Gigabit oferind conexiuni suficiente pentru dispozitive fixe și acces la Internet. Portul USB poate fi folosit fie pentru partajarea accesului la imprimanta de rețea fie pentru dispozitive de stocare al căror conținut poate fi rapid transmis la alte dispozitive cu aplicația SharePort Mobile.

Caracteristici convenabile de partajare

Toate cele patru routere D-Link 802.11ac au multe caracteristici avantajoase. Configurarea este rapidă și facilă, chiar și pentru începători, cu ajutorul D-Link QRS (Quick Setup Router). Aplicația identifică automat noul router în rețea și ghidează utilizatorul în procesul de instalare în condiții de siguranță. De asemenea, este posibil să se creeze o zonă destinată clienților pentru rețeaua wireless, oferind doar acces la Internet, fără a putea vizualiza celelalte date și dispozitive din rețea. Suportă noul standard IPv6 și mydlink Zero Configuration. Dispozitivele cu mydlink sunt disponibile imediat după înregistrarea acestora în contul mydlink al utilizatorului și pot fi interconectate cu toate celelalte produse cu mydlink.
Important: Cu ajutorul adaptoarelor USB D-Link Wireless AC Dual Band DWA-182 și DWA-171 (de tip Nano), utilizatorii pot realiza cu ușurință upgrade pentru PC-urile și notebook-urile pe care le au, pentru a beneficia la maximum de avantajele vitezei superioare și de tehnologia Wireless AC.

Seria de routere D-Link 802.11ac – caracteristici de ansamblu:
- Tehnologie wireless 802.11ac de ultimă oră
- Suport pentru 802.11a/b/g/n
- Module wireless dual-band pentru funcționare simultană în benzile de frecvență de 2,4GHz și 5GHz
- Management și monitorizare folosind accesul mydlink Cloud și aplicațiile mydlink mobile pentru Apple iOS și Android
- Configurare rapidă cu aplicația D-Link QRS
- Protejarea datelor din rețea
- Securizarea rețelei wireless cu ajutorul WPA/WPA2 și WEP
- Caracteristici Green Ethernet de reducere a consumului energetic

Caracteristici ale routerului DIR-810L
- 802.11ac, rate de transfer de date de până la 433 Mbps
- Switch cu 4 porturi cu porturi de rețea 10/100 și port pentru acces Internet 10/100

Caracteristici ale routerului DIR-850L
- 802.11ac, rate de transfer de date de până la 867 Mbps
- 4 porturi Gigabit Ethernet și 1 port Gigabit WAN
- Port USB 2.0 pentru partajarea imprimantei și a dispozitivelor de stocare
- Aplicația SharePort face streaming de muzică și audio către dispozitivele mobile

Caracteristici ale routerului DIR-860L
- 802.11ac, rate de transfer de date de până la 867 Mbps
- Tehnologie AC SmartBeam
- 4 porturi Gigabit Ethernet și 1 port Gigabit WAN
- Port USB 3.0 pentru partajarea imprimantei și a dispozitivelor de stocare
- Aplicația SharePort face streaming de muzică și audio către dispozitivele mobile

Caracteristici ale routerului DIR-868L
- 802.11ac, rate de transfer de date de până la 1,3 Gbps/450 Mbps Wireless N
- Tehnologie AC SmartBeam
- 4 porturi Gigabit Ethernet și 1 port Gigabit WAN
- Port USB 3.0 pentru partajarea imprimantei și a dispozitivelor de stocare
- Aplicația SharePort face streaming de muzică și audio către dispozitivele mobile

Disponibilitate și prețuri
Cele patru noi modele de routere pot fi comandate acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers.
Prețurile recomandate de vânzare în retail sunt : DIR-810L, preț 349 lei + TVA ; DIR-850L, preț 449 lei + TVA ; DIR-860L, preț 549 lei ; DIR-868L, 875 lei + TVA.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.

Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.com/ro

D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.

Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!