20 Iulie 2018, 12:52:26 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-Link anunță semnarea contractului de distribuție cu Omnilogic  (Citit de 3179 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 06 Iunie 2013, 11:12:23 »

Omnilogic - distribuitor D-Link în România!

București, 6 iunie 2013 – D-Link, unul dintre principalii producători de soluții profesionale de rețelistică și echipamente destinate locuinței digitale, anunță semnarea contractului de distribuție cu Omnilogic, important jucător pe piața de distribuție IT&C din România.

Produsele și soluțiile D-Link atât de apreciate la nivel mondial pot fi acum achiziționate în România prin intermediul Omnilogic și rețeaua sa de reselleri autorizati.

Parteneriatul strategic cu Omnilogic, distribuitor cu experiență de peste 20 ani pe piața de IT&C, va avea o contribuție majoră în creșterea cotei de piață pe care D-Link o deține în prezent în România. Suportul logistic solid, numărul mare de reselleri la nivelul întregii țări, gama de servicii oferite, structura dedicată a canalului de vânzări – acestea sunt doar câteva dintre premisele unui parteneriat avantajos. Avem încredere că putem dezvolta semnificativ proiectele pe care D-Link le derulează în România, prin consolidarea rețelei de distribuitori autorizați și prin suportul oferit pentru promovarea soluțiilor integrate de networking din portofoliul nostru” - a declarat dl. Ognian Dantchev,  Country Manager D-Link România și Bulgaria.

"Tehnologiile și soluțiile D-Link satisfac atât necesitățile utilizatorilor din mediul de afaceri cât și necesitățile utilizatorilor SOHO, combină performanța ridicată cu simplitatea în utilizare. Completarea soluțiilor de networking existente în portofoliul Omnilogic este principalul argument care ne-a determinat să semnăm acest parteneriat", a declarat doamna Vali Gaitan, Regional Sales Director Omnilogic.

D-Link are o poziție solidă în retailul românesc pe segmentul de utilizatori casnici și un portofoliu extins de soluții dedicate mediului de afaceri.

Indiferent că sunt utilizate acasă, la birou sau în deplasare, echipamentele D-Link ajută clienții să depășească limitele conectivității și să își îmbunătățească permanent experiența digitală. Numeroase modele de routere, access point-uri, dispozitive de stocare și camere de supraveghere - inclusiv cele mai avansate din gama D-Link Cloud - pot fi utilizate atât de începători cât și de profesioniști.

Companiile din România pot implementa soluții D-Link complexe pentru a-și extinde afacerea proprie: switch-uri pentru managementul rețelei (switch-uri Smart, cu sau fără management, Layer 2/3 sau tip șasiu), soluții wireless (switch-uri unificate, controllere wireless, access point-uri unificate sau de tip standalone, antene), soluții de supraveghere și de stocare, etc. O importanță deosebită au soluțiile de mobilitate și pentru Internet service providers, de exemplu soluțiile 3G / 4G / LTE ce oferă flexibilitate la viteze de neegalat, aplicațiile multimedia și soluțiile de convergență fix – mobil XDSL, FTTH, GPON etc.
IMM-urile și companiile tip Enterprise pot beneficia de aceste echipamente performante, fiabile, ușor de configurat, cu multiple funcții, la preturi accesibile și, nu în ultimul rând, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.

***

Despre D-Link


D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri.
Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.

Despre Omnilogic

Prin introducerea pe piață a unor tehnologii de vârf la nivel mondial, Omnilogic se situează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C din România.

Compania Omnilogic este specializată în vânzarea produselor IT&C de marcă: periferice, componente hardware și produse software, echipamente de rețea și de telecomunicații, produse și soluții de stocare. Cu un portofoliu de branduri binecunoscute, Omnilogic este distribuitor pentru multe dintre acestea. Printre partenerii săi se numără cele mai performante companii din lume: Oracle, Cisco, IBM, VMware, EMC, Apple etc.

Pentru mai multe informații vizitați www.omnilogic.ro
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!