25 Septembrie 2018, 00:14:52 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-Link, un reper important în peisajul rețelisticii globale  (Citit de 8684 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 14 Martie 2013, 13:08:32 »


București, 13 martie 2013
– Cu ocazia scurtei vizite în România a unor reprezentanți din conducerea companiei D-Link, astăzi a avut loc la World Trade Center - Hotel Pullman București o întâlnire cu câțiva jurnaliști din presa de specialitate.

Din partea D-Link, au fost prezenți domnii Thomas von Baross, Managing Director / Vice President, D-Link Central & Eastern Europe, Neil Patel, Director, Marketing and Business Solutions D-Link Europe și Ognian Dantchev, Country Manager D-Link România & Bulgaria.

În deschiderea acestei scurte întâlniri, dl. Thomas von Baross a dorit să comunice câteva mesaje importante ale companiei, cu aplicabilitate și pentru țara noastră.
Compania D-Link s-a înființat în urmă cu 27 ani, are o cifră de afaceri globală de peste 1,1 miliarde US$ și beneficiază de recunoastere internatională. D-Link este așadar o companie puternică și stabilă, în ciuda fluctuațiilor socio-economice din ultimii ani din întreaga lume.

Soluții avansate de rețelistică, pentru companii și end useri
Avem o strategie pe termen lung de consolidare a activității în fiecare regiune, flexibilitate la nivel local și un portofoliu vast de produse. Acesta ne permite să oferim performanță sporită pe segmentele tradiționale dar și să încercăm să abordăm noi segmente, precum IP surveillance și storage.
Facem parte din industria IT, unde lucrurile se întâmplă cu repeziciune. Pentru specialiștii în networking, anul 2013 va fi dominat de Cloud. Generațiile viitoare de dispozitive mobile cu ecran tactil și forme ultra-subțiri au dat tonul în vederea înlocuirii celor actuale, iar dispozitivele cu acces la Internet, gen smartphone și tablete, sunt tot mai des întâlnite. În același timp, utilizatorii doresc acces imediat la toate informațiile, oriunde s-ar afla, pentru domenii de aplicabilitate complet noi. Progresele cele mai recente în materie de tehnologii sunt în măsură să conducă la o creștere a cererii pentru dispozitivele de stocare, precum și a  soluțiilor de securitate. În contextul actual, D-Link a reușit să se poziționeze cu succes datorită unui portofoliu extins de soluții pentru Cloud și unui concept propriu de Cloud.

Sunt disponibile atât de multe aplicații practice pentru internet mobil, iar volumul de date este în continuă creștere” - explică Thomas von Baross. „Gama de produse D-Link pentru Cloud ne ajută cu succes să răspundem astfel necesităților pieței - oferim clienților noștri routere, access point-uri, dispozitive de stocare și camere de supraveghere. De aceea, în acest an ne așteptăm la o creștere importantă  pe piața germană și în întreaga regiune.”

În 2013, D-Link își va consolida poziția prin oferirea de soluții dedicate pentru segmentul IMM-urilor, a unor produse unificate de stocare, ce vor combina capabilitățile NAS și SAN, alături de soluții wireless cum ar fi noi controllere, switch-uri și access point-uri de exterior.

Alte priorități vizează tehnologii precum LTE și Gigabit Wi-Fi. Este în plan și continuarea dezvoltării de produse compatibile 802.11ac, iar dispozitivele dual-band vor juca și ele un rol important, D-Link intenționând să lanseze noi produse în gama de frecvențe 2,4 GHz și 5 GHz. Respectând liniile de dezvoltare anterioare, în acest an D-Link va extinde gama de camere de supraveghere IP atât pentru utilizatorii privați cât și pentru companii.

Flexibilitate locală, adaptată nevoilor pieței

La nivel local, obiectivul nostru îl constituie furnizarea de echipamente performante și tehnologii accesibile pe piața românească de rețelistică. Prin distribuitorii noștri autorizați (ElkoTech România, Lasting System, Network One  Distribution și SCOP Computers) și cu ajutorul unei rețele solide de parteneri la nivel național, D-Link a devenit unul dintre principalii furnizori de pe piața de networking și comunicații.
Firmele mici și mijlocii pot implementa acum soluții complexe de business pentru a-si extinde afacerea, pot beneficia de echipamente foarte ușor de configurat, cu multiple funcții și facilități și, nu în ultimul rând, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.
Completăm toate acestea cu un set avansat de instrumente de vânzări și marketing pentru partenerii noștri din România, astfel că tânăra echipă de aici va avea ocazia să dezvolte strategii locale, adaptate nevoilor specifice din piață. Avem convingerea că această flexibilitate, împreună cu promovarea tehnologiilor inovatoare și implementarea în gama de produse, vor contribui la succesul companiei noastre.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, Piața Montreal nr. 10, Intrarea F, etaj 1, București, 011469, România
Tel +4021 202 3175, Fax +4021 202 3100
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
NineYearsNineMin
Junior Member
*
Mesaje: 2


Adresa de email
« Răspunde #1 : 21 Noiembrie 2014, 09:53:06 »

Ok good to do that. I will use this same you.
Memorat

D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!