20 Iulie 2018, 14:13:36 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-LINK ÎNGLOBEAZĂ TEHNOLOGIA SMARTBEAM ÎN NOUL MODEL DE ROUTER DIR-845L  (Citit de 3442 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 21 Februarie 2013, 22:19:58 »


DIR-845L, un router dual band inteligent – pentru acoperire totală

București, 21 februarie 2013 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, dă viață rețelelor wireless. Routerul DIR-845L utilizează tehnologia excepțională bazată pe undele radio direcționale (beamforming) pentru a transmite în rețeaua wireless pe două frecvențe. Chiar și în zonele unde în trecut accesul la Internet era foarte slab, acum vă puteți bucura de avantajele unei conexiuni wireless rapide. Șase antene interne emit unde radio foarte precise care sunt continuu adaptate la condițiile în schimbare. Aceasta permite acoperire optimă în orice mediu cu un semnal wireless uniform, cea ce oferă fiecărui utilizator performanțe maxime. Drept rezultat, transferul de date este unul de mare viteză, ideal pentru gaming și transmiteri video fără întreruperi.

Două benzi de frecvență – experiență dublă la navigare
DIR-845L este fratele mai mare al routerului SmartBeam DIR-645 și presupune două module radio pentru 2,4 și 5 GHz. Aceasta asigură suficientă lățime de bandă disponibilă, indiferent dacă rulați material video de pe YouTube, downloadați fișiere mari sau ascultați muzică din playlist-ul local. Performanța maximă este asigurată și prin cablu: în spatele routerului DIR-845L se  regăsesc patru porturi LAN gigabit, ceea ce conferă conectivitate dispozitivelor staționare. Având drept referință vitezele gigabit, prin proiectarea portului WAN (care stabilește conexiunea la Internet), D-Link oferă excelență routerelor pentru Cloud de mulți ani  si este pregatit pentru vitezele superioare din viitor.

Fii în legatură cu Cloud-ul oriunde te-ai afla!
Utilizatorii pot alege dintre numeroasele puncte de intrare, toate la îndemână, pentru a interacționa cu routerul. Desigur, DIR-845L poate funcționa cu orice browser web; oricum, aplicațiile mydlink pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Apple și Android, constituie o soluție modernă și inovatoare. Aceasta înseamnă control integral al routerului și al rețelei, în orice moment, din absolut orice locație în care există acces Internet. Dispozitivele compatibile mydlink necesită doar înregistrarea și conectarea la contul mydlink și sunt gata de a fi folosite și conectate cu alte echipamente, membri ai familiei mydlink. Mai mult, gateway-ul mydlink cloud furnizează informații referitoare la dispozitivele existente sau nou conectate și poate permite / bloca accesul anumitor utilizatori, după cum doriți. Părinții care doresc să supravegheze ce site-uri web accesează copiii lor când navighează pe Internet și dacă își fac într-adevăr temele, au la îndemână caracteristica de monitorizare: web site-urile cel mai recent vizitate sunt afișate pe rând.

Conectare rapidă - pentru începători și profesioniști deopotrivă

D-Link furnizează o aplicație pentru primii dvs. pași cu DIR-845L: QRS (Quick Router Setup) identifică în doar câteva secunde noul membru al rețelei de acasă, confirmă informații importante cu utilizatorul și configurează automat routerul. Urmatoarea aplicație - D-Link SharePort Mobile pentru dispozitivele cu iOS și Android – asigură o experiență multimedia interesantă. Cu portul său USB 2.0, routerul  constituie un dispozitiv de stocare universal. Aceasta oferă acces tuturor celor din familie sau de la birou la hard drive-urile externe sau stick-uri USB pe care sunt stocate fișiere video sau muzica preferată. În plus, serverul DLNA integrat ajută la redarea de muzică și video pe orice player compatibil DLNA.

Securitate optimă, mulțumită firewall-ului și criptării WLAN
Pentru asigurarea și menținerea securității, DIR-845L criptează rețeaua radio cu ajutorul WPA/WPA2 și blochează atacurile de pe Internet prin funcțiunile unui firewall dublu (NAT/SPI). Alte caracteristici de ajutor: zona de guest din rețeaua WLAN poate asigura doar acces la Internet, ascunzând alte fișiere sau dispozitive față de vizitatori. Noul standard IPv6 este, de asemenea, suportat. D-Link a încorporat și multiple tehnologii ce reduc consumul energetic în timpul funcționării contante a echipamentului. Porturile LAN neutilizate sunt astfel închise, iar rețeaua radio funcționează doar în intervale orare predefinite.

Disponibilitate și prețuri

Routerul DIR-845L SmartBeam poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 415 RON + TVA.

Routerul DIR-845L – caracteristici principale:
   802.11b/g/n WLAN cu tehnologie beam-forming
   Modul dual band radio pentru 2,4 și 5 GHz simultan
   Management și monitorizare prin acces mydlink Cloud cu ajutorul aplicațiilor  pentru mobil  pentru Apple iOS și Android
   Configurare rapidă cu aplicația D-Link QRS
   Port USB 2.0 pentru dispositive de stocare
   SharePort app redă muzică și fișiere audio pe orice dispozitiv mobil
   Patru porturi Gigabit Ethernet și port Gigabit DSL
   Caracteristici green de reducere de consum de energie

Cloud personal creat de D-Link
D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Routerul DIR-845L pentru Cloud, alte modele de routere pentru Cloud cum ar fi DIR-605L, DIR-636L, DIR-826L sau DIR-865L, camere de supraveghere IP, servere NAS și un network video recorder sunt déjà disponibile pe piață. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Veți putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicației - doar introduceți numele și parola pentru a vă conecta. 
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.

Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.


Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!