25 Septembrie 2018, 00:15:31 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: POSIBILITĂȚI NELIMITATE: REPETORUL D-LINK DAP-1320 EXTINDE REȚEAUA WIRELESS  (Citit de 4216 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 21 Ianuarie 2013, 11:55:51 »


Noul dispozitiv care extinde raza rețelei wireless oferă semnal maxim tuturor utilizatorilor

București, 21 ianuarie 2013 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, impulsionează rețeaua wireless. Noul repetor DAP-1320 amplifică semnalul access point-urilor si routerelor, extinzând acoperirea rețelei wireless în gama de frecvență de 2,4 GHz. Aceasta înseamnă că semnalul wireless acoperă acum zonele în care conectarea la o rețea wireless era dificil de realizat.

Este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, ingenios, care doar trebuie introdus în priză și conectat la routerul sau acces point-ul existent, cu ajutorul opțiunii Wi-Fi protected setup (WPS) – totul prin simpla atingere a unui buton, nefiind necesară niciun fel de configurare. DAP-1320 poate transmite SSID-ul rețelei existente sau își poate genera noul SSID propriu. Această caracteristică este utilă îndeosebi pentru smartphone-urile și tabletele cu Apple, când încearcă alegerea celui mai puternic semnal wireless.

Acest echipament seamănă cu un alimentator, cântărește circa 69 grame, elimină cablurile și poate fi utilizat în locuința dumneavoastră oriunde aveți o priză de perete. În plus, nu va bloca niciodată prizele învecinate. DAP-1320 nu necesită configurare, astfel că devine gata de utilizare în câteva doar secunde. Apăsați butonul WPS al routerului sau access point-ului existent și apoi procedați la fel cu DAP-1320, și aceasta este tot. Prin intermediul celor două antene interne, amplificatorul de semnal wireless suportă 802.11n cu până la 300 Mbit/s, de asemenea și 802.11 b/g.

Pentru acei utilizatori care doresc opțiuni suplimentare pe durata configurării, D-Link oferă aplicația pentru mobil QRS pentru dispozitivele cu iOS și Android. Aceasta permite ca DAP-1320 să beneficieze de un management facil și la îndemână de pe orice dispozitiv mobil. Desigur, toate browserele standard pentru Internet sunt suportate prin intermediul interfeței web. Criptarea WPA/WPA2 previne accesul neautorizat la transmiterea de date.

Disponibilitate și prețuri

Repetorul D-Link DAP-1320 Wireless N300 poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 325 RON + TVA.

Repetorul DAP-1320 – caracteristici principale:
   Amplifică semnalele wireless 802.11b/g/n;
   Design compact, elegant, similar unui alimentator;
   Gata de utilizare în doar câteva secunde, mulțumită caracteristicii WPS;
   Configurare simplă, utilizând  aplicația D-Link QRS pentru mobil, acolo unde este necesar.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici.
De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.
D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
WTC, 10 Montreal Square, Entrance F, 1st floor
Bucharest, 011469, Romania
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2013. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
Sarabine
Junior Member
*
Mesaje: 2


Adresa de email
« Răspunde #1 : 20 Iunie 2018, 11:05:09 »

I like this site very much. I did not make that kind of thing. Now it's all learned.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!