25 Septembrie 2018, 00:13:32 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: NOU: ROUTERUL PORTABIL D-LINK CLOUD DIR-506L  (Citit de 5342 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 20 Noiembrie 2012, 10:24:08 »Routerul portabil multifuncțional asigură acces rapid la Internet și la rețeaua personală de date – și în plus, alimentare pentru smartphone sau tabletă
   
București, 20 noiembrie 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, adaugă un nou router familiei de cloud: routerul portabil DIR-506L poate fi introdus cu ușurință în geantă, permițându-vă să aveți cu dvs. informațiile personale oriunde mergeți. Notebook-uri, tablete ori smartphone-uri pot utiliza cloud pentru un schimb sigur de date, cum ar fi redarea fișierelor de muzică sau a filmelor preferate, ori partajarea unei conexiuni internet.

Bateria încorporată asigură funcționarea routerului DIR-506L pentru o perioadă de până la 4 ore, fără ajutorul unei surse externe de alimentare. Alimentarea se poate face prin portul USB și poate alimenta cu până la 4 W alte dispozitive USB, ceea ce îl transformă într-un echipament ce poate funcționa și ca alimentator mobil pentru alte dispozitive USB. Este astfel ideal pentru utilizarea ca stație mobilă de alimentare pentru smartphone și tabletă.

Un partener ideal
În diverse situații de business, routerul pentru cloud DIR-506L este perfect pentru a fi utilizat de către echipe cu cîțiva angajați care se deplasează frecvent sau care fac parte dintr-un proiect mai amplu. În loc de a crea legături ad-hoc între terminale, puteți folosi routerul DIR-506L drept punct central de legătură și să stabiliți comunicarea wireless. Un dispozitiv de stocare poate fi atașat prin portul USB 2.0 al routerului pentru sharing – perfect pentru a lucra la documente colaborative. Dispozitivul este capabil să efectueze streaming de fișiere audio și video către membrii cloud-ului personal.

O aplicație pentru fiecare dispozitiv conectat în rețea
Procesul de sharing este eficient în special datorită aplicațiilor pentru tehnologia D-Link SharePort. Indiferent dacă utilizați un iPhone, iPad sau dispozitiv cu Android, aplicația este gratuită și face ca accesarea și lucrul cu conținutul digital în cloud-ul privat să fie foarte simple. Utilizatorii pot face streaming media de pe dispozitivele conectate în rețea sau de pe echipamentele de stocare pe alte PC-uri, tablete ori smartphone-uri, beneficiind de acces nelimitat la fișiere de muzică, fotografii, filme, prezentări PowerPoint, Excel-uri sau fișiere PDF, în orice moment. Desigur, este valabil și invers: datele importante sunt salvate rapid, în siguranță, ca și backup chiar și când sunteți în deplasare.

Pregătit pentru orice
Sunt disponibile trei moduri de operare, pe lângă modul router: modul de hotspot Wi-Fi aduce mulți utilizatori online prin intermediul unui hotspot public ori privat. Dispozitivele conectate în rețea comunică astfel cu DIR-506L în timp ce rămâne protejat de caracteristicile de securitate. Ca și repetor, dispozitivul amplifică semnalele radio și extinde acoperirea semnalului wireless. Aceasta înseamnă că spațiile largi, mai multe încăperi la un loc sau chiar un întreg etaj suplimentar poate beneficia de o rețea wireless. Ca și simplu access point, DIR-506L este un punct de contact pentru clienții wireless și îi conectează pe aceștia la un dispozitiv de stocare în rețea atașat prin portul USB.
Routerul DIR-506L suportă déjà tehnologia D-Link Quick Router Setup (QRS), cu ajutorul căreia smartphone-urile și tabletele cu Android sau Apple pot fi utilizate pentru a configura routerul simplu și rapid. D-Link oferă o aplicație QRS gratuită pentru dispozitivele mobile în suita de aplicații a fiecărui producător. Dispozitivul poate fi configurat folosind un browser web, wireless sau printr-o conexiune de rețea 10/100.

Semnal rapid și sigur
Modulul Wi-Fi al noului router pentru cloud este compatibil cu standardele 802.11 b/g/n la maximum 150 Mbit/s. Caracteristicile de securitate sunt de real interes pentru dispozitivele portabile: Dispozitivele respectă standardele actuale de securitate WPA/WPA2 și WEP care asigură securitatea datelor transmise. Wi-Fi Protected Setup (WPS) este disponibil pentru a realiza o conexiune sigură prin simpla atingere a unui buton. Siguranța pe durata accesului la Internet este completată de un firewall dinamic, network address translation și un filtru URL. Conectarea routerului DIR-506L la un modem DSL sau la o rețea care are déjà acces la Internet, asigură imediat acces la rețeaua wireless.

DIR-506L – Caracteristici principale:
   Funcționează ca și router, access point, repetor și hotspot Wi-Fi
   Compatibil cu standardele IEEE 802.11 b/g/n
   Media server DLNA încorporat
   Funcționează practice oriunde, mulțumită bateriei incorporate
   Design compact
   Permanent gata de utilizare, nu necesită cabluri
   Conexiune USB 2.0 pentru acces partajat la dispozitive de stocare
   Portul USB poate fi folosit pentru alimentarea diverselor dispositive
   Aces nelimitat la datele digitale cu ajutorul browserului web și cu aplicația pentru dispozitive mobile D-Link SharePort Mobile
   Firewall SPI și NAT pentru securitate sporită

Disponibilitate și prețuri
Routerul pentru Cloud DIR-506L poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 275 RON, TVA inclus.

Cloud personal creat de D-Link

D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Routerul DIR-506L pentru Cloud, alte modele de routere pentru Cloud cum ar fi DIR-605L, DIR-636L, DIR-826L sau DIR-865L, camere de supraveghere IP, servere NAS și un network video recorder sunt déjà disponibile pe piață. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Veți putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicației - doar introduceți numele și parola pentru a vă conecta. 
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!