19 Septembrie 2018, 06:14:52 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: NOUA CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE IP MYDLINK DCS-6010L TIP FISHEYE  (Citit de 4120 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 13 Noiembrie 2012, 16:31:25 »


Noua cameră mydlinkTM Cloud acoperă un câmp vizual de până la 360 grade și poate fi utilizată în orice mediu

București, 30 octombrie 2012 – D-Link, producător de echipamente de rețelistică pentru aplicații profesionale și locuința digitală, extinde gama de produse pentru Cloud și lansează camera mydlink TM cu lentile fisheye. Camera IP DCS-6010L Wireless N Fisheye permite acoperirea unui câmp vizual de 360 grade. Montată pe un perete, această cameră plată cu design special poate urmări la 180 grade. Senzorul de doi megapixeli (1600 x 1200) face astfel posibilă supravegherea spațiilor largi, cu o singură cameră.

Caracteristica fisheye face să nu mai existe puncte fără acoperire
Fisheye vede mai mult – acum nu mai există puncte care să nu poată fi vizualizate în întreaga zonă de supraveghere. În mod normal, distanța focală extrem de redusă în comparație cu dimensiunea formatului imaginii, poate genera o imagine distorsionată pentru persoana care urmărește. Nu și în cazul camerei D-Link DCS-6010L pentru Cloud, deoarece aceasta compensează cu un mod de corecție care produce imagini liniare, fiind mai ușor și mai confortabil pentru a vizualiza imaginile pe o perioadă mai lungă de timp.

Aplicabilitate excelentă pentru amplasarea la interior
Camera DCS-6010L vine echipată cu toate caracteristicile pe care vi le-ați dori pentru utilizarea în locuința dumneavoastră sau pentru mediile din birourile mai mici, inclusiv cu un microfon și boxe pentru comunicare bidirecțională. Aceasta asigură faptul că intrările în zonele de intrare pot fi securizate prin posibilitatea comunicării cu un post central înainte de a se permite accesul persoanelor în incintă. Conexiunile de rețea se realizează cu standardul wireless 802.11n sau cu ajutorul unui port Ethernet 10/100.
În cazul în care este necesară funcționarea independentă a camerei, fluxurile de date video pot fi stocate pe un card MicroSD / SDHC. De asemenea, este posibilă înregistrarea pe un server NAS compatibil mulțumită clientului integrat Samba.

Imagini personalizate
Camera DCS-6010L redă imagini în H.264 și MPEG-4 cu compresie Motion JPEG, și transmite audio folosind G.711 și G.726. Dimensiunea imaginii, rata de redare și calitatea pot fi reglate astfel încât calitatea imaginii să corespundă cu aplicația dorită. Este posibilă setarea frame-urilor de până la 15 fps, cu setarea tuturor parametrilor prin utilizarea unui browser sau a software-ului inclus D-ViewCam, care poate fi rulat din Windows sau prin  intermediul unei aplicații mydlink pe dispozitive cu iOS și Android. D-ViewCam poate administra simultan până la 32 camere, poate surprinde cadre și declanșa alarme prin email sau prin încărcare pe un FTP atunci când se detectează mișcare în zonele predefinite. Cu funcțiunea “Privacy Mask” și D-ViewCam, utilizatorii au posibilitatea să protejeze anumite spații, atât pentru protecția datelor dar și pentru motive de securitate. Aplicațiile mydlink pentru dispozitive cu iOS și Android pot fi utilizate pentru a monitoriza și configura camera de supraveghere. Desigur, accesul la DCS-6010L este posibil prin intermediul oricărui browser. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile pot supraveghea permanent locuințele personale sau birourile, de oriunde s-ar afla.
   
Disponibilitate și prețuri
Camera de supraveghere Wireless N 360° Fisheye DCS-6010L va fi disponibilă în România începând cu luna noiembrie 2012 și va putea fi comandată la distribuitorii     D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers.

D-Link DCS-6010L – Caracteristici principale
   Cameră de supraveghere tip Fisheye cu vizualizare la 180-grade și 360-grade
   Design elegant, premiat la nivel internațional (reddot Design Award)
   Multiple moduri de vizualizare
   Nu există distorsiuni ale imaginilor
   Senzor progresiv CMOS 1/3.2” 2 megapixel
   Conectivitate wireless 802.11n
   Rezoluție de până la 1600 x 1200
   MicroSD/SHDC card slot
   H.264, MPEG4 și MJPEG compression
   Suport bidirecțional audio cu microfon și speaker
   Acces 24/7 la camera, via iPhone, iPad, dispositive cu Android sau laptop
   
Cu D-Link, în Cloud-ul Personal
D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Camera de supraveghere DCS-6010L, alături de numeroase modele de routere pentru Cloud, camere de supraveghere IP, servere NAS și un network video recorder, sunt déjà disponibile pe piața românească. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Veți putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicației - doar introduceți numele și parola pentru a vă conecta. 
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!