20 Iulie 2018, 12:43:41 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-Link, Connect to more - noi perspective în rețelistică  (Citit de 4230 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 13 Noiembrie 2012, 16:30:03 »


București, 2 octombrie 2012 – Astăzi a avut loc la World Trade Center / Hotel Pullman Bucuresti conferința de presă D-Link, Connect to more - noi perspective în rețelistică.

În deschiderea conferinței de presă, a fost prezentat dl. Ognian Dantchev, noul Country Manager D-Link România și Bulgaria. Dl. Dantchev are o experiență de peste 17 ani în industria IT, timp în care a colaborat cu companii de renume internațional precum Intel, Hewlett-Packard sau Microsoft. Vreme de 15 ani a activat în domeniul hardware iar în ultimul an a contribuit semnificativ la dezvoltarea operațiunilor companiei D-Link pe piața din Bulgaria.

Dl. Dantchev a prezentat informații despre D-Link, o companie dedicată excelenței în tehnologia informației, cu recunoaștere internațională în proiectarea și crearea de soluții pentru rețele și comunicații.

Înființată în 1986, D-Link a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 1.103 milioane dolari. Cifra de afaceri realizată în Europa a reprezentat 22% din totalul vânzărilor D-Link la nivel global în 2011. Cu peste 2.700 angajați în 190 birouri din 67 țări, D-Link are acum depozite regionale în 15 țări, peste 300 angajați în R&D și 38 centre de RMA la nivel internațional. Conform rapoartelor oficiale publicate de Gartner în martie 2012, D-Link a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de rețea din lume, înregistrând o cotă de 30% pe piața soluțiilor Wireless LAN și 27% în Ethernet Switching.

Inovația, simplitatea, calitatea și flexibilitatea de adaptare, integrare și dezvoltare a soluțiilor tehnologice au făcut ca produsele D-Link să fie distribuite și utilizate în întreaga lume. Portofoliul de produse include numeroase soluții pentru segmentul consumer și locuința digitală, soluții pentru afaceri - menționăm aici gamele pentru switching, securitate, wireless, IP surveillance și storage - și pentru mobile & service providers.

În ultimii ani, D-Link și-a consolidat prezența în Europa Centrală și de Est. Piața est-europeană are multiple provocări dar și un potențial deosebit. Avem o prezență puternică în Polonia, Cehia și Ungaria, și în mod special România și Bulgaria au devenit foarte importante pentru D-Link în regiune.

În România, reprezentanța s-a deschis în anul 2005 la București. Sprijină în mod activ dezvoltarea business-ului existent și aduce noi tendințe în cadrul politicilor de vânzări. Prin distribuitorii săi Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers, D-Link a devenit unul dintre principalii furnizori de pe piața românească de networking și comunicații. Firmele mici și mijlocii pot implementa acum soluții complexe pentru a-si extinde afacerea, pot beneficia de echipamente foarte ușor de configurat, cu multiple funcții și facilități și, nu în ultimul rând, pot avea acces la un nivel de securitate cu mult mai ridicat.

Astăzi, D-Link are o poziție puternică în retailul românesc, pe segmentul de consumer și SMB, mulțumită routerelor wireless și switch-urilor livrate pieței. Pentru viitor, ne propunem consolidarea prezenței în domeniul soluțiilor pentru afaceri. De pildă, în telecom / ISP în ceea ce privește infrastructura: FMC, mobile broadband, mobile solutions, aplicații multimedia și fix-mobile convergence. Și piața de IP Surveillance este de interes, noi oferind o gamă foarte largă de camere IP, serviciile mydlink Cloud, switch-uri cu PoE și storage, și de asemenea datacenter 10GB Ethernet.

În continuare, Ognian Dantchev a prezentat noua strategie D-Link pentru Cloud, respectiv Cloud-ul personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil. Viziunea D-Link pentru Cloud constă în furnizarea de servicii integrate, alături de toate dispozitivele conectate la Internet, oricând și din orice locație. pentru utilizatorii casnici (personal Cloud), companii (business Cloud) și service provider (Personal/Business/Infotainment Cloud).

Routerele D-Link Cloud, Camerele pentru Cloud și dispozitivele de Storage pentru Cloud – toate acestea sunt parte a unei serii de produse  revoluționare. Și sunt deja disponibile și în România! Inclusiv routerul Gigabit dualband 802.11ac DIR-865L, cu tehnologie Wi-Fi 802.11ac  ce permite rate de transfer de până la 1.750 Mbps.
Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicațiile mydlink™ pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt déjà în lucru.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro

D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!