20 Iulie 2018, 12:44:01 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Routere wireless dualband D-Link pentru Cloud cu tehnologie 802.11ac  (Citit de 4233 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 28 August 2012, 13:21:20 »

VITEZE SUPERIOARE PENTRU MAI MULTĂ DISTRACȚIE – DIR-865L DE LA D-LINK TRECE DE VITEZA DE 1 GIGABIT PE WIRELESS
D-Link include în noile routere wireless dual band pentru Cloud și tehnologia 802.11ac

București, 28 august 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, oferă navigare fără fir cu ajutorul Routerului Dual Band pentru Cloud DIR-865L, din gama de produse amplifi™. Navigarea wireless este acum mai rapidă ca oricând mulțumită tehnologiei inovatoare 802.11ac. Acest nou model de la D-Link oferă rate de transfer de până la 1,75 Gbps, de șase ori mai rapid decât celelalte routere Wireless N din ziua de astăzi. Routerul pentru cloud DIR-865L poate fi administrat cu ușurință prin intermediul platformei mydlink Cloud. D-Link furnizează de asemenea aplicații inteligente pentru Android sau smartphone-uri și tablet cu iOS. Acestea oferă acces rapid la portalul mydlink și structurează foarte bine numeroasele caracteristici ale DIR-865L. Routerul suportă multiple caracteristici de securitate, cum ar fi controlul utilizatorilor conectați la router și protecția împotriva tentativelor de acces neautorizat. Desigur, routerul dualband asigură streaming rapid pentru muzică și materiale video către alte dispozitive utilizând aplicația D-Link SharePort.

Acces permanent la divertisment
Cu asemenea viteze de transfer, routerul dual band pentru Cloud procesează fișierele audio și video în format HD, pentru a le putea transmite către dispozitivele din rețeaua de acasă. Un port personal USB 2.0 servește drept punct de acces universal al dispozitivului de storage. Hard drive-urile externe și stick-urile USB ajută întreaga familie sau pe toți cei din birou să aibă acces la muzica stocată și fișierele video. Tehnologia dual band 802.11ac permite să navigați pe Internet și să vă accesați emailurile pe o frecvență, în timp ce puteți face streaming pentru filme, apeluri telefonice VoIP sau puteți juca jocuri online pe cealaltă bandă de frecvență. Aceasta funcționează perfect cu telefoanele mobile prin intermediul aplicației SharePort. Pur și simplu redă întreaga bibliotecă media pe un smartphone Apple sau cu Android sau pe o tabletă. Împreună cu adaptorul USB 802.11ac DWA-182 care va fi în scurtă vreme disponibil pe piață, dispozitivele mai vechi vor putea de asemenea să beneficieze de avantajul vitezei Gigabit în rețeaua wireless.

Caracteristici extinse pentru locuința digitală

În plus față de tehnologia rapidă wireless, routerul dual band pentru Cloud prezintă porturi de mare viteză pentru cabluri. Patru porturi Gigabit Ethernet și un port Gigabit WAN asigură conexiuni la Internet de mare viteză pentru orice dispozitiv final. Tehnologii ce reduc consumul energetic sunt de asemenea încorporate. Configurarea acestui echipament multifuncțional se realizează în scurt timp, datorită aplicației D-Link QRS (Quick Router Setup), care localizează automat noul router în rețea și îndrumă rapid utilizatorul pentru procesul de instalare. Aceia care doresc să folosească la maximum centrul de comunicații pe care îl au acum în living, au opțiunea de a seta diverse caracteristici de monitorizare și confort. Este posibil să se creeze o zonă Wi-Fi pentru clienți, care oferă doar acces la Internet oaspeților și protejează toate datele și dispozitivele. Desigur, suportă noul standard IPv6, fiind echipament mydlink ce nu necesită configurare. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați dispozitivele cu mydlink în contul dvs. personal de mydlink. Acest lucru înseamnă că echipamentele vor fi imediat gata de utilizare și vor fi automat în legătură cu toți ceilalți membri ai familiei mydlink.

Tehnologia Wi-Fi 802.11ac

Viteza Gigabit devine parte a rețelei wireless cu tehnologia 802.11ac. Pentru aceasta, noul standard utilizează simultan benzi multiple de frecvență și optimizează tehnicile existente de modulare de la 802.11n. Tehnologia rămâne compatibilă cu versiunile anterioare ale standardelor  802.11 a/b/g/n. Utilizatorii de DIR-865L au astfel posibilitatea să transfere 450 Mbps folosind 802.11n în banda de 2,4 GHz, în timp ce 802.11ac poate asigura viteze de transfer de până la 1.300 Mbps pe banda de frecvență de 5 GHz, simultan. O serie de îmbunătățiri precum beamforming, unde semnalele radio sunt direcționate exact către client, asigură performanța unei viteze mari de transfer de date.

Disponibilitate și prețuri
Routerul Dual Band pentru Cloud DIR-865L poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este aproximativ 1.000 RON, TVA inclus.
Router Gigabit Dual Band 802.11ac DIR-865L – Caracteristici principale:
   Tehnologie Wi-Fi 802.11ac  ce permite rate de transfer de până la 1.750 Mbps
   Compatibil cu versiunile anterioare ale standardelor 802.11 a/b/g/n
   Management și monitorizare pe baza accesului la platforma mydlink Cloud cu aplicațiile mydlink pentru mobil pentru Apple iOS și Android
   Configurare rapidă cu aplicația D-Link QRS
   Conexiune USB 2.0 pentru acces partajat la dispozitivele de stocare
   Aplicația SharePort asigură redarea de muzică și material video către orice dispozitiv mobil
   Patru porturi Gigabit Ethernet și port Gigabit DSL
   Caracteristici Green pentru reducerea consumului energetic

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil

D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Routerul DIR-865L pentru Cloud, alte modele de routere pentru Cloud, camere de supraveghere IP, servere NAS și un network video recorder sunt déjà disponibile pe piață. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Produsele din gama D-Link pentru Cloud pot fi administrate folosind portalul mydlink sau aplicațiile mydlink pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Dispozitivele pentru Cloud se conectează la portalul mydlink pe durata configurării, administrarea devenind astfel surprinzător de simplă. Veți putea accesa apoi dispozitivele finale direct cu ajutorul aplicației - doar introduceți numele și parola pentru a vă conecta. 
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!