25 Septembrie 2018, 00:13:38 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: STREAMING SUPER RAPID CU ROUTERUL D-LINK PENTRU CLOUD DIR-826L  (Citit de 4568 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 06 August 2012, 13:43:27 »


Routerul dual-band complet echipat întrunește toate cerințele necesare unei soluții de comunicații moderne


București, 6 august 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, lansează noul router Wireless N dual-band de excepție: Routerul Gigabit pentru Cloud DIR-826L transmite wireless cu viteză de până la 600 Mbps. Poate funcționa și se poate efectua management prin intermediul Platformei inovative mydlink Cloud dar și cu ajutorul Serviciilor mydlink™ Cloud.

Indiferent dacă folosiți un browser, tabletă sau smartphone cu iOS sau Android, aplicații inteligente permit accesul rapid la Portalul mydlink și vă ajută să exploatați la maximum funcțiunile routerului DIR-826L. Printre acestea menționăm numeroase funcțiuni de securitate, cum ar fi controlul utilizatorilor logați la router și tentativele de acces neautorizat, streaming rapid de muzică și material video către alte dispozitive, utilizând aplicația D-Link SharePort. Acest router are formă tubulară, un design unic și elegant. Este ideal pentru home offices și pentru locuința digitală.

Streaming și Sharing de Fișiere, Muzică și Video – simplu și sigur
Principala caracteristică a routerului pentru Cloud DIR-826L este portul USB pentru dispozitive de  storage. De pe un hard drive extern sau de pe un stick USB, întreaga familie sau toți colegii de birou pot avea acces la fișiere, muzică sau materiale video. Securitatea este esențială și aici, astfel că aplicația D-Link SharePort creează un cloud personal care include toate dispozitivele, indiferent unde se află acestea. În acest mod, fiecare membru al familiei are permanent acces la rețea și acces 3G către orice dispozitiv de stocare atașat routerului. Astfel, ceea ce este privat rămâne privat, drepturile de acces ale fiecărui utilizator pot fi configurate încât să puteți controla cine are acces la dispozitivul de stocare. Aplicația SharePort face chiar mai mult – redă întreaga librărie media foarte simplu, pe o tabletă sau un smartphone cu Apple sau Android, iar acest lucru este posibil pentru orice dispozitiv compatibil DLNA. În acest fel, utilizatorii au acces permanent la muzică, fotografii și chiar filme. Aceasta funcționează și în sens invers: fotografiile pe care le-ați făcut în vacanță cu un telefon mobil sau tabletă pot fi simplu și rapid transmise prin dispozitivul de stocare USB către router, cu ajutorul Internetului. Utilizatorii de Android pot de asemenea încărca muzică, video și documente.

Configurarea Routerului, Accesarea Datelor - Oricând, din orice locație
Portalul mydlink face ca routerul DIR-826L să fie accesibil în orice moment și din orice locație. Portalul mydlink Cloud, care este desigur protejat de o parolă, păstrează tot felul de informații cu privire la procesele actuale ale routerului și oferă utilizatorilor acces rapid la funcțiunile importante. De exemplu, aceasta permite părinților să vadă când copiii lor își fac temele sau dacă se joacă pe Facebook. Portalul furnizează date și despre încercările de acces neautorizat în rețea sau router, poate fi setat să trimită un mesaj de alarmă prin e-mail. Anumitor clienți li se poate bloca definitiv accesul la router, iar pentru utilizatorii de tip guests se va configura o rețea izolată, care permite accesul la Internet dar nu se pot folosi celelalte funcțiuni ale routerului.

Un Router Puternic și Eco-friendly
Numeroasele funcțiuni ale DIR-826L sunt puse în valoare de tehnologiile inovative  pentru standardele 802.11a/b/g/n, care pot fi utilizate simultan pe frecvențele de 2,4 GHz și 5 GHz, realizând viteze de până la 600 Mbps. Utilizatorii pot conecta direct echipamente diverse performante cum sunt network attached storage. Conectarea la modemuri sau cabluri DSL pot de asemenea să atingă viteze comparabile Gigabit. D-Link înglobează tehnologii avansate ce reduc consumul energetic, așa ca în cazul dispozitivelor care sunt în permanent funcționare. Aplicația D-Link QRS (Quick Router Setup) localizează automat noul router în rețea și îndrumă utilizatorul simplu și rapid în timpul procesului de instalare.

Disponibilitate și prețuri
Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-826L este disponibil în România și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este 460 RON +  TVA.

Router Gigabit Wireless N DIR-826L – Caracteristici principale
   5 GHZ și 2.4 GHz WLAN
   Compatibilitate IEEE 802.11 a/b/g/n
   Management și monitorizare folosind acces mydlink Cloud
   Conexiune USB 2.0 pentru partajarea accesului mass storage
   Aplicația SharePort permite rularea de muzică și video pe orice dispozitiv mobil
   Media server DLNA încorporat
   Patru porturi Gigabit Ethernet și port Gigabit WAN
   Funcțiuni green pentru reducerea consumului energetic

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil
D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Routerele DIR-605L și DIR-636L pentru Cloud, dispozitivul de stocare DNS-320L Cloud Sharecenter și multe camere de supraveghere IP (ex. DNR-322L Network Video Recorder) sunt déjà disponibile. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicațiile mydlink™ pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt déjà în lucru.
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!