20 Iulie 2018, 12:43:20 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-LINK DNS-320L – PRIMUL DISPOZITIV SHARECENTER™ DE STOCARE PENTRU CLOUD  (Citit de 3862 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 25 Iulie 2012, 12:49:37 »


Echipamentul de tip NAS pentru cloud-ul personal este unul elegant, cu ajutorul căruia utilizatorii pot accesa în siguranță documente și fișiere multimedia din orice locație, de pe orice dispozitiv

București, 25 iulie 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, anunță lansarea noului ShareCenter 2-Bay Network Storage Enclosure, DNS-320L, cel mai recent model din gama de dispozitive NAS compatibile pentru cloud. ShareCenter™ prezintă două lăcașuri pentru hard drive-uri SATA de 3,5-inch cu capacitate de până la 3 TB. Permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință de la distanță documente și fișiere multimedia pe dispozitivul NAS, cum ar fi muzică, imagini video, fotografii, round-the-clock cu ajutorul unei aplicații. Este simplu de încărcat fișiere pe ShareCenterTM oricând, din orice locație, fără a fi necesare un PC sau cabluri USB. În ambele situații, un cloud personal este realizat pentru a asigura accesul.
Fișierele sunt stocate în siguranță pe dispozitivul de storage din rețeaua de acasă, în orice moment. Aplicația D-Link este disponibilă pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android. Procedurile de instalare sunt simple și logice, astfel că veți putea efectua configurarea în doar câteva minute, permițând utilizatorilor înregistrați pe portalul mydlink™ să folosească orice dispozitiv mobil cu acces la Internet pentru a asculta muzica preferată sau să urmărească filme și fotografii salvate pe dispozitivul de stocare ShareCenter™.

Cloud Personal cu protecție extinsă pentru backup
Locuința digitală conține acum computere și dispozitive mobile, implicit datele sunt distribuite pe dispozitivele locale de stocare. Acestea sunt vulnerabile în special pentru că de obicei nu sunt sincronizate între ele sau backup-urile lipsesc cu desăvârșire. Dacă unul dintre dispozitive este atacat de un virus sau pierdut, aceasta înseamnă că veți pierde documente importante. Sarcina noului ShareCenter™ DNS-320L este aceea de a rezolva problema în mod eficient, funcționând ca un storage central, sigur, pe baza căruia întreaga librărie digitală este stocată în siguranță și protejată împotriva accesului neautorizat. ShareCenter™ suportă backup programat local sau la distanță, de pe un PC către sistemul de tip NAS, USB și backup pentru cloud (Amazon S3) și Apple Time Machine.

Vizualizare și partajare cu mult mai ușoare – ca și acasă
ShareCenter™ DNS-320L constituie un spațiu de stocare convenabil pentru fișiere de orice fel, potrivit îndeosebi pentru stocare de content multimedia – date audio și video sau fotografii, chiar și atunci când sunteți în deplasare. Puteți încărca instantaneu fotografiile și filmele făcute în vacanța recentă, de pe orice dispozitiv ce vă permite acces la Internet, direct pe ShareCenter în locuința digitală sau puteți copia fișierele importante în laptopul dvs. pentru motive de backup, fără să fie nevoie să vă ridicați de pe canapeaua din sufragerie.
Acest nou model din familia NAS-urilor de la D-Link este unul certificat și astfel compatibil cu o multitudine de media playere de tip standalone, mobile etc. De exemplu, utilizatorii de ShareCenter™ ce au un media player player precum Boxee Box pot vizualiza content direct pe ecranul televizorului, fără să fie nevoie să deschidă calculatorul. Utilizatorii de Apple beneficiază de media server-ul iTunes integrat, în timp ce sistemul de file sharing peer-to-peer (P2P) încorporat permite descărcarea de conținut nou pe ShareCenter™ la viteze cu adevărat incredibile.

Instalare și configurare la îndemână

DNS-320L prezintă două lăcașuri pentru câte un hard drive SATA de 3,5-inch fiecare, cu capacitate de până la 3 TB. Pentru instalare, utilizatorii trebuie să introducă hard disk-ul și apoi să pornească dispozitivul. Un wizard de configurare vă este la îndemînă și simplifică inițializarea și formatarea noilor drive-uri. Odată instalate, acestea pot funcționa împreună într-o configurare de tip RAID 1 în scopul de a preveni pierderea de date dacă un hard disk este distrus. Cealaltă opțiune este de a funcționa în configurare standard sau în RAID 0 sau JBOD.

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil
D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
D-Link lansează acum DNS-320L, cel dintâi ShareCenter™ pentru cloud. Numeroase camere de supraveghere IP, routere pentru cloud și un network video recorder sunt deja disponibile. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicațiile mydlink™. pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt deja în lucru.
Administrarea este o joacă de copil: dispozitivele pentru cloud se conectează la portalul mydlink în timpul configurării. Puteți astfel accesa dispozitivul direct cu ajutorul aplicației. Doar introduceți numele și parola pentru a vă conecta.
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.
Disponibilitate și prețuri
DNS-320L este disponibil în România din luna iulie și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este aprox. 625 RON, TVA inclus.

*   *   *

Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!