17 August 2018, 21:29:44 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: DIR-636L – NOUL ROUTER D-LINK WIRELESS N GIGABIT PENTRU CLOUD  (Citit de 4334 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 09 Iulie 2012, 13:45:10 »


Acest router pentru cloud-ul personal oferă stil și performanță. Plus viteză ridicată de transfer de date în locuința digitală

București, 9 iulie 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, anunță lansarea noului router pentru Cloud D-Link Wireless N Gigabit, DIR-636L. Acest router de formă cilindrică transmite cu o viteză de 300 Mbps și garantează o conexiune la Internet puternică și stabilă pentru rețeaua de acasă.  În plus, designul său este atractiv și vă va impresiona cu siguranță. Ca toate celelalte produse D-Link pentru Cloud, routerul DIR-636L este ușor de configurat și poate fi administrat complet cu ajutorul platformei mydlink™. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor avea acces permanent, 24/7, la cloud-ul personal. Noul model elegant din portofoliul D-Link este destinat locuinței digitale și pentru birouri mici.

Mobilitate extinsa: Management la distanță și librarii de continut media in Cloud
Doriți să accesați routerul sau să supravegheați și administrați dispozitivele din rețeaua de acasă, oricând și de oriunde? Cu noul router DIR-636L și platforma mydlink™. nu este nicio problemă! Noul router D-Link pentru cloud suportă toate serviciile mydlink™ pentru cloud prin intermediul aplicațiilor pentru Android, iPhone și iPad. Aceasta, la rândul său, face posibilă gestionarea dispozitivului prin intermediul portalului din orice locație. Utilizatorii de telefoane mobile au astfel posibilitatea de a accesa un număr de caracteristici utile, precum și informații practice prin intermediul portalului mydlink™. Ei pot să vizualizeze starea actuală a routerului, să blocheze accesul utilizatorilor neautorizați în rețea și să permită accesul la Internet al copiilor – desigur, după ce aceștia și-au făcut temele. Trimiterea de mesaje și emailuri de notificare pot fi, de asemenea, configurate prin intermediul portalului.
De exemplu, cu aplicația pentru mobil QRS Mobile, utlizatorii își pot configura rețeaua de acasă în doar câteva minute, stând confortabil pe canapea: aplicația stabilește o conexiune între iPhone-ul sau iPad-ul utilizatorului și routerul D-Link cu capabilități QRS (Quick Router Setup).
După instalare, aplicația pentru mobil SharePort Mobile (care este de asemenea suportată de routerul DIR-636L) recunoaște automat ce mediu de stocare de date  a fost conectat (USB flash drive sau USB hard drive). Se definește atunci un cloud personal ce permite utilizatorilor să transmită întreaga bibliotecă media pe telefonul lor cu Apple sau Android sau tabletă, prin intermediul rețelei locale sau 3G, oferindu-le acces nelimitat, 24/7, la fișiere de muzică, fotografii și chiar filme. Este valabil și invers, utilizatorii pot stoca în siguranță informații în locuința lor digitală cât timp sunt plecați.

Acces rapid și sigur la cloud

Cel mai recent produs D-Link din gama pentru Cloud conectează la Internet toate computerele și dispozitivele mobile din rețeaua de acasă. Standardul IEEE 802.11n permite transfer rapid de date, la viteze de până la 300 Mbps, pentru gaming nelimitat, fără niciun fel de întreruperi. Utilizatorii beneficiază de siguranță în locuința digitală mulțumită WPA, WPA2 și criptării WPS (Wi-Fi Protected Access). Pentru cazurile în care  utilizatorii au nevoie de securitate sporită - pentru cumparaturi online sau online banking, de pildă – sunt active firewall-urile integrate de tip NAT și SPI.

Disponibilitate și prețuri
Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-636L este disponibil în România din luna iulie și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este 450 RON, TVA inclus.

Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-636L – Caracteristici principale

   Suportă serviciile mydlink™ pentru cloud și aplicațiile pentru mobil QRS Mobile și SharePort Mobile
   2.4 GHz (2x2) cu viteze de transfer de  până la 300 Mbps
   Gigabit Ethernet
   WPA 2 și firewall-uri de tip NAT/SPI
   Suport IPv6
   Dimensiuni: 93 x 111 x 145 mm (W x H x D) și 330 grame

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al rețelei, de pe telefonul mobil

D-Link investește susținut în dezvoltarea produselor pentru cloud și își extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii că își pot accesa în siguranță dispozitivele lor de rețea, de oriunde s-ar afla. Câteva dintre avantajele pentru clienții noștri includ mobilitatea, conectivitatea și simplitatea în utilizare.
Routerul DIR-605L pentru Cloud și multe camere de supraveghere IP (ex. DNR-322L Network Video Recorder) sunt déjà disponibile. Noi routere, access point-uri și dispozitive de stocare vor fi lansate în curând.
Elementul central în ceea ce privește managementul cloud-ului personal și al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicațiile mydlink™. pentru iPhone, iPad și dispozitivele cu Android completează portofoliul de produse; servicii adiționale corespunzătoare sunt déjà în lucru.
Cu lansarea acestor dispozitive și servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabilește la nivel global un nou reper în dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.

Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro

D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!