17 August 2018, 21:28:29 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: DAP-3690: Noul access point wireless de exterior, robust, de la D-Link  (Citit de 2536 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 26 Iunie 2012, 11:27:30 »


DAP-3690 combină performanța ridicată cu simplitatea în utilizare

București, 26 iunie 2012 – Cu noul model DAP-3690, D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate aplicațiilor profesionale, extinde portofoliul de access point-uri wireless și include modelul robust de business ce poate fi utilizat în medii dure precum situri industriale, săli de conferințe, campusuri, aeroporturi și alte medii de exterior. Dispozitivul dual band transmite pe benzi de frecvență de până la 300 Mbps. Este echipat cu două porturi Gigabit Ethernet de mare viteză concepute să permită PoE ca și sursă alternativă de putere. În plus, noul model DAP-3690 oferă flexibilitate avansată și viteze superioare de transfer, suportă patru moduri diferite de operare, asigurând acoperire wireless optimă pentru orice arie de aplicativitate.

Caracteristica de load balancing și prioritizare a datelor multimedia contribuie de asemenea la o rată mare de transfer. Acest nou access point de exterior poate fi cu ușurință administrat prin intermediul interfeței web integrate sau utilizând instrumente D-Link precum D-View, AP Manager II sau AP Array. Caracteristici extinse și îmbunătățite de securitate, cum ar fi autentificare bazată pe server RADIUS, criptare WPA/WPA2, MAC address filtering și segmentarea rețelei wireless, blochează accesul în rețea al persoanelor neautorizate.

DAP-3690 – Caracteristici principale

- Compatibil cu standardul IEEE 802.11a/b/g/n
- Transmisie simultană dual band 2,4 / 5 GHz
- Viteze de transfer pe wireless de până la 300 Mbps simultan în ambele benzi de frecvență
- 2 porturi Ethernet de 1 Gigabit
- Instalare la exterior: Protecție împotriva apei și prafului conform IP67, opțiuni integrate de încâlzire, amplasare pe perete sau stâlpi, suport Power over Ethernet (PoE) cu IEEE 802.3at
- Patru moduri de operare: Access point (AP), sistem de distribuție wireless (WDS)/bridge, WDS cu AP, client wireless
- Load balancing și Quality of Service (QoS): Wi-Fi multimedia (WMM) pentru prioritizarea aplicațiilor audio, video și voce
- Management: interfața Web (HTTP și HTTPS), Telnet, SNMP, AP Manager II, AP Array, SSH, D-View, port serial de consolă RJ-45
- Caracteristici îmbunătățite de securitate: WPA/WPA2 (versiuni personal și enterprise), autentificare bazată pe server RADIUS și 802.1X, SSID broadcast enable/disable, rogue AP detection, MAC address filtering, ARP spoofing prevention, suport pentru VLAN-uri și multiple SSIDs (service set identifiers).

DAP-3690: Un access point versatil destinat mediilor de tip business class
Noul Access Point D-Link Wireless N Dual Band de exterior, cu PoE, permite companiilor să își configureze o rețea wireless solidă și performantă ce poate fi cu ușurință administrată prin intermediul unui set extins de opțiuni de management. Carcasa oferă protecție împotriva prafului, conform standardului internațional IP67, iar elementul integrat de încălzire permite funcționarea în cele mai vitrege condiții atmosferice, la temperature cuprinse între -40°C și +60°C. Access point-ul dual band de exterior prezintă și patru antene detașabile ce asigură semnal cu acoperire optimă pe ambele benzi de frecvență de 2,4 și 5 GHz.

Caracteristici îmbunătățite de securitate

În scopul de a asigura o funcționare sigură și fără întreruperi, DAP-3690 implementează cele mai avansate caracteristici de securitate cum ar fi criptare WPA/WPA2, autentificare bazată pe server RADIUS și 802.1x, MAC address filtering și suport pentru VLAN-uri și multiple SSIDs. Mai mult, DAP-3690 oferă o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv pe aceea care permite identificarea acelor AP-uri neautorizate (rogue AP) prin funcția de rogue AP recognition.

Instrumente profesionale de management al rețelei

Administratorii au la dispoziție o multitudine de aplicații care să îi ajute pentru a efectua managementul noului model DAP-3690. Pe lîngă interfața grafică web intuitivă (HTTP și HTTPS), aceste aplicații includ SSL pentru conectarea sigură la Internet, Secure Shell (SSH) și Telnet. Pentru a administra AP-uri multiple dintr-o singură locație – chiar și de la distanță – administratorii pot alege între D-Link AP Manager II, AP Array sau modulul D-View SNMPv3. AP Array permite administratorilor să transmită configurarea parametrilor unui singur AP către toate celelalte AP-uri din rețea și să le sincronizeze automat. Daca access point-ul master funcționează necorespunzător, un alt AP va prelua funcțiile sale, garantând astfel funcționarea fără întreruperi a rețelei.

Disponibilitate și prețuri
DAP-3690, noul access point wireless de exterior de la D-Link, este disponibil acum și în România și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este 3.870 lei + TVA.

*   *   *
Despre D-Link:
D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!