20 Iulie 2018, 12:41:19 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: D-Link prezinta noul router universal DIR-505 ce construieste un Cloud personal  (Citit de 3656 ori)
Ileana
Global Moderator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 115


Adresa de email
« : 04 Iulie 2012, 12:26:33 »

UN BUN PARTENER DE CĂLĂTORIE:
D-LINK DIR-505 ESTE ACCESS POINT, ROUTER, REPETOR ȘI MEDIU DE STOCARE ALL IN ONE


Acest router universal foarte util construiește un Cloud Personal și combină accesul wireless la Internet și caracteristica de hotspot cu o conexiune USB pentru accesul la unitati de stocare, îndeosebi pentru dispozitivele mobile cu Apple și Android

București, 3 iulie 2012 – D-Link, expert în soluții de rețelistică destinate locuinței digitale, își extinde gama de produse cu noul router versatil si extrem de util.

D-Link DIR-505 permite utilizatorilor mobili să aibă acces la Internet și la datele digitale indiferent de locație. Acest nou dispozitiv poate fi folosit ca router, hotspot Wi-Fi, repetor sau access point. Ca și router, acest dispozitiv ce cântărește doar 130 grame, alături de un modem de orice fel, poate constitui un gateway clasic către Internet. Designul său este similar cu cel al unui adaptor de curent alternativ; nu există cabluri de niciun fel iar DIR-505 se conectează direct la priza din perete. Routerul de buzunar este perfect pentru oricine lucrează în mod frecvent într-o echipă dispusă în mai multe locații, dar este ideal și pentru rețelele fără cabluri din locuințele private.

Modulul Wi-Fi din noul router este compatibil cu standardele 802.11 b/g/n și transmite conform standardelor de securitate WPA/WPA2 și WEP. Cu Wi-Fi Protected Setup (WPS), dispozitive precum computerele, tabletele sau smartphone-urile pot fi conectate la DIR-505 prin intermediul unei conexiuni criptate prin simpla atingere a unui buton.
Fără a avea modem, acest access point de dimensiuni reduse generează o rețea wireless pentru acces la rețea cu viteze mari sau poate servi drept repetor pentru a genera extinderi ale rețelelor fără fir cu rate mari de transfer de date și cu o arie de recepție mai mare.

Modul hotspot este util în special atunci cînd utilizatori multipli doresc să folosească DIR-505 pentru a furniza access central la un hotspot public. Noul router de călătorie de la D-Link comunică direct cu hotspotul public, iar dispozitive de consumer pot fi conectate la acest echipament portabil, care le protejează pe acestea prin intermediul firewall-ului încorporat cu stateful packet inspection (SPI) și network access translation (NAT). O conexiune 10/100 conectează alte dispozitive cablate cu routerul, cum ar fi imprimanta de rețea sau un switch, în scopul extinderii rețelei.

Acces permanent la biblioteca de date media  
Elementul cel mai important al acestui tovarăș de călătorie este portul său USB. Furnizează suficientă energie pentru a alimenta dispozitive multiple, cum ar fi telefoane mobile, tablete sau boxe portabile. Ajută și la conectarea dispozitivelor de stocare la router – cum ar fi flash drive-uri USB sau hard drive-uri portabile – disponibile în rețea. Acesta este foarte convenabil mai ales pentru un smartphone sau o tablet cu Apple sau Android: Aplicația D-Link SharePort Mobile permite utilizatorilor să își ruleze întreaga bibliotecă media pe smartphone-ul Apple sau Android sau pe tabletă, având astfel acces nelimitat, 24 / 7, la muzică, filme, imagini, prezentări PowerPoint, fișiere Excel și PDF. Desigur, este valabil și invers: fotografiile pe care tocmai le-ați făcut în vacanță pot fi rapid transmise către dispozitivul de stocare USB din router, prin Internet.
În plus, DIR-505 suportă tehnologia actuală D-Link Quick Router Setup (QRS), cu ajutorul căreia smartphone-urile Android și Apple sau tabletele pot fi utilizate pentru a configura routerul în mod simplu și rapid.
D-Link oferă gratuit aplicația QRS Mobile corespunzătoare fiecărui producător ce deține librării de app. Funcția de acces web a dispozitivului înseamnă că poate fi de asemenea configurat utilizând orice browser prin wireless sau prin intermediul conexiunii 10/100 a rețelei.

DIR-505 – Caracteristici principale
- Funcționează ca și router, access point, repetor și hotspot Wii-Fi
- Suportă standardele IEEE 802.11b/g/n
- Media server DLNA încorporat
- Compact, design special, dimensiuni reduse
- Oricând gata pentru a fi utilizat, fără cabluri necesare
- Conexiune USB 2.0 pentru  unități de stocare
- Portul USB poate fi utilizat și pentru alimentarea diverselor dispositive
- Acces nelimitat la date digitale data prin intermediul browser-ului și aplicației D-Link SharePort Mobile
- Firewall SPI și NAT pentru securitate sporită
- Quality of service (QoS) via Wi-Fi multimedia (WMM) pentru prioritizarea aplicațiilor  audio, video și voce.

Disponibilitate și prețuri
Routerul de călătorie DIR-505 este disponibil în România de la jumătatea lunii iunie și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este 270 lei + TVA.

*   *   *

Despre D-Link:

D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De peste 26 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii. D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.
Press Contact D-Link:
Ileana Adam (Dorovei), PR & Marketing Manager D-Link România
Str. Episcopul Radu nr. 8A, Sect. 2, București
Tel./Fax: 021 210 23 03, 021 212 23 05
E-mail: ileana.adam@dlink.com, www.dlink.ro
D-Link și logo-ul D-Link sunt mărci înregistrate ale D-Link Corporation sau subsidiarelor din întreaga lume. Toate celelalte mărci sau mărci înregistrate menționate mai sus sunt proprietatea respectivilor proprietari. Copyright © 2012. D-Link Corporation/D-Link Systems, Inc. Toate drepturile sunt rezerv
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!