23 Octombrie 2017, 04:26:42 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: DWA-140 Windows 7 x64  (Citit de 5578 ori)
mariusnegoescu
"L2 Unmanaged" Member
**
Mesaje: 6


« : 30 Decembrie 2011, 13:43:09 »

Am cumparat un adaptor wireless DWA-140 si am sistem de operare windows 7 X64.

Am incercat drivere de la Microsoft, D-link, Ralink si nu am reusit sa il fac sa functioneze.

Uitati cum sta treaba:

Se instaleaza ok cu oricare din drivere, se conecteaza la retea, merge cateva minute dupa care se deconecteaza si nu mai vede nici o retea. Daca il scot din port si il bag la loc totul este ok.

Cateodata imi zici ca acest dispozitiv ar merge mai bine pe USB 2.0, dar toate porturile la calculator sunt USB 2.0 Trist.

Detalii despre adaptor:

P/N: GWA140EU .... B1G

H/W: B1, F/W Ver: 1.20

S/N: P1/0191003123

Asta este scris pe spatele lui.

Sunt probleme cu acest adaptor si windows 7 x64 sau nu merge el ?

Orice sfat este binevenit.

Multumesc mult, Marius
Memorat
SteALth
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 58


Dictum sapienti sat est


WWW
« Răspunde #1 : 31 Decembrie 2011, 11:10:33 »

In primul rand dezinstaleaza toate driverele pentru DWA-140 (inclusiv aplicatia, daca ai instalat-o).
In al doilea rand, downloadeaza acest driver (eu iti recomand sa alegi "Install driver only" cand va porni installer-ul si sa lasi managerul de conexiuni al Windows-ului sa se ocupe de placa de retea).
Pune stick-ul USB intr-unul dintre porturile placii de baza (cele din spate). E posibil ca pe porturile suplimentare din fata sa nu ai tensiune indeajuns pe USB si de aceea iti da mesajul respectiv.

Succes
Memorat
mariusnegoescu
"L2 Unmanaged" Member
**
Mesaje: 6


« Răspunde #2 : 03 Ianuarie 2012, 00:15:03 »

Incercasem deja acest driver si tot nu a mers. Este posibil sa fie stricat...


Multumesc mult pentru ajutor....


Marius
Memorat
Cristi
Administrator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 432



WWW
« Răspunde #3 : 03 Ianuarie 2012, 09:43:19 »

Salutare

Ai incercat si de pe alt calculator? E cam dubioasa deconectarea. Daca face la fel si pe alte calculatoare, trimite-l la garantii...
Memorat
altair
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 54


« Răspunde #4 : 06 August 2013, 20:51:53 »

In primul rand dezinstaleaza toate driverele pentru DWA-140 (inclusiv aplicatia, daca ai instalat-o).
In al doilea rand, downloadeaza acest driver (eu iti recomand sa alegi "Install driver only" cand va porni installer-ul si sa lasi managerul de conexiuni al Windows-ului sa se ocupe de placa de retea).
Pune stick-ul USB intr-unul dintre porturile placii de baza (cele din spate). E posibil ca pe porturile suplimentare din fata sa nu ai tensiune indeajuns pe USB si de aceea iti da mesajul respectiv.

Succes

a trecut ceva timp...am nevoie de driverul pt win7 x64 ma poti ajuta?
multumesc anticipat!
Memorat
Vlad
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 142


DIR-615 & DIR-655 User


« Răspunde #5 : 07 August 2013, 09:22:33 »

e si pentru x64 ftp.dlink.de/dwa/dwa-140/driver_software/
Memorat
altair
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 54


« Răspunde #6 : 08 August 2013, 18:04:11 »

multam!
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!