24 Noiembrie 2014, 10:53:23 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți:
 
   Pagina principală   Ajutor Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: configurare router Dlink 300 pe RDS  (Citit de 5321 ori)
danutz
Junior Member
*
Mesaje: 2


Adresa de email
« : 05 Iulie 2010, 10:47:31 »

Salut,

Am achizitionat un router dlink 300 si nu reusesc sa il configurez pe RDS Fiberlink. Ideea este ca am facut setarile pe PPPoE, nu am trecut nimic la provider, si tot nu reusesc sa fac conexiunea. Partea cea mai interesanta este ca routerul pus pe alt laptop si pe alt cablu rds, merge. Cu alt laptop, acelasi router si cablul meu de net, nu merge...

Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi?

Multumesc.
Memorat
Cristi
Administrator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 432



WWW
« Răspunde #1 : 05 Iulie 2010, 12:14:20 »

Salut

Suna la RDS sa-ti reseteze conexiunea. Doar Username si Parola, fara service name sau alte setari si trebuie sa mearga...

Bafta
Memorat
danutz
Junior Member
*
Mesaje: 2


Adresa de email
« Răspunde #2 : 11 Iulie 2010, 19:38:14 »

Din pacate tot nu merge... Am sunat la rds, i-am rugat sa reseteze user si parola, ei au spus ca totul e ok si ca ar trebui sa mearga... Dar degeaba.

Am observat totusi o chestie interesanta la router... cand conectez cablul de net la portul de ethernet, ledul este portocaliu, nu verde. E ok sa fie asa?

Daca mai aveti si alte sugestii despre cum sa il configurez, raman dator  Zâmbet
Memorat
Cristi
Administrator
"L3 Router" Member
*****
Mesaje: 432



WWW
« Răspunde #3 : 12 Iulie 2010, 09:37:13 »

Daca legi cablul direct in calculator merge? Daca merge, apasa disconect in Windows si pe urma fa legaturile prin router.
Chiar zilele trecute a mai fost un caz similar, utilizatorul scotea direct cablul din calculator si-l muta in router si nu-i mergea. Abia dupa ce a dat disconect la PPPoE in Windows i-a mers inapoi in router.

Apropo, ai mentionat de Ethernet. Sper ca legi cablul in portul de WAN/Internet.
Memorat
serbanica
Junior Member
*
Mesaje: 4


Adresa de email
« Răspunde #4 : 06 August 2010, 14:11:46 »

Din pacate tot nu merge... Am sunat la rds, i-am rugat sa reseteze user si parola, ei au spus ca totul e ok si ca ar trebui sa mearga... Dar degeaba.

Am observat totusi o chestie interesanta la router... cand conectez cablul de net la portul de ethernet, ledul este portocaliu, nu verde. E ok sa fie asa?

Daca mai aveti si alte sugestii despre cum sa il configurez, raman dator  Zâmbet

La fel face si cel pe care l-am returnat eu.
Eu nu am incercat sa-i fac un update de firmware. Poate asta ar fi fost o solutie. Incearca si vezi apoi.
Memorat
D-Link Forum
   

 Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!