D-Link Forum

General Category => Certificari => Subiect creat de: Ileana din 17 Mai 2012, 10:10:51Titlul: Noi cursuri de certificare pentru personalul tehnic, mai 2012
Scris de: Ileana din 17 Mai 2012, 10:10:51

Incepand din 2007, D-Link Romania a dezvoltat un program de cursuri tehnice pe segmentul produselor de business, ce vin in ajutorul echipelor tehnice si de presales ale partenerilor.

Cursurile au diferite grade de dificultate si sunt orientate pe cerintele ridicate de partenerii nostri. Astfel, cursul de switching prezinta background-ul tehnic specific cat si cele mai intalnite functii utilizate de switch-uri, iar cursul de wireless contine un material teoretic detaliat cu teste practice de viteza si acoperire pentru toate standardele existente.

Pentru luna mai am programat cursurile la sediul D-Link, in Bucuresti, astfel:

28 - 29 mai    Curs Wireless
30 - 31 mai    Curs Switching


Va rugam sa gasiti informatii complete privind continutul cursurilor, modul de desfasurare si examenele de certificare, pe http://www.dlinkforum.ro/certificari/ (http://www.dlinkforum.ro/certificari/).

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va stam cu placere la dispozitie, va rugam sa ne contactati la training@dlink.ro.


Titlul: Răspuns: Noi cursuri de certificare pentru personalul tehnic, mai 2012
Scris de: oilprettyboy din 27 Noiembrie 2014, 13:36:59

I'm reading a very good knowledge up here. I have never read a story where they come from before me.